Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/karma4g/public_html/inc/class.MySQL.php on line 9
Abonament_

4g 1380714912030

KARMA --BACKUP--
30 Lei / luna

  • Fara cabluri
  • Fara instalare
  • Conectare instantanee
  • Conexiune de rezerva
  • Trafic limitat

  Durata contract

  • Pentru serviciul KARMA Backup nu exista o perioada minima contractuala.
  • Serviciul poate fi reziliat oricand, cu o simpla notificare.

   

Karma Backup este conexiunea dvs. de rezerva. In ideea ca acest serviciu va fi utilizat numai atunci cand conexiunea dvs. principala de internet devine nefunctionala, tariful pentru Karma Backup este foarte scazut, iar transferul de date este limitat la 2 GB (upload plus download).

 

Cu aceasta limita de trafic utilizatorii obisnuiti pot acoperi 6 zile de functionare a serviciului Karma Backup - timp suficient pentru ca deranjamentele conexiunii principale sa fie remediate.

 

In cazul depasirii limitei de trafic serviciul continua a fi livrat fara restrictii, alocandu-se succesiv pachete de cate 2 GB de trafic. Acest trafic suplimentar este facturat cu 3 EUR pentru fiecare pachet suplimentar de 2 GB inceput.

 

Pentru a proteja utilizatorii de eventuale surprize neplacute - in cazul in care au uitat sa comute pe conexiunea principala, de exemplu - factura aferenta abonamentului si traficului de date suplimentar realizat in orice luna este limitata la valoarea de 31 euro.

Echipament Perioada contractuala minima Pret
Modem fix DX350 Fara
Modem portabil cu WiFi Fara
Modem portabil UH350 Fara

Greenpacket Dx350 1381839531000

Instalare si utilizare extrem de facile

 

Spre deosebire de alte solutii de Internet fix care necesita programare pentru instalare, vizita unei echipe specializate si tragerea de cablu, routerul GreenPacket DX350 ofera utilizatorilor experienta unica a unei activari instantanee si fara batai de cap. In majoritatea cazurilor, singurul lucru pe care utilizatorul trebuie sa il faca este sa conecteze echipamentul la reteaua electrica!

 

Reteaua ta personala Wi-Fi

 

Routerul de interior GreenPacket DX350 preia semnalul 4G WiMAX si il furnizeaza utilizatorului sub forma unei conexiuni Wi-Fi. Aceasta poate fi accesata de majoritatea echipamentelor moderne (laptopuri, telefoane inteligente, tablete) si poate fi folosita simultan de mai multi utilizatori.

 

Proiectat pentru utilizare la punct fix

 

Experienta utilizarii unei conexiuni de Internet fara fir depinde de calitatea semnalului receptionat, calitate care in general scade in spatii inchise (birouri, propria locuinta, etc.).

Routerul de interior GreenPacket DX350 compenseaza aceasta atenuare prin incorporarea unei antene mai puternice, care asigura o calitate buna a serviciului in zone cu semnal slab.

 

Voce si Internet cu acelasi echipament de acces

 

Routerul de interior GreenPacket DX350 permite conectarea unui telefon si furnizarea de servicii de telefonie fixa utilizatorilor. Alocarea unui numar de telefon si activarea serviciului sunt gratuite si au loc automat in momentul achizitionarii oricarui abonament

Greenpacket Uh350 1381839343880

Foloseste-l oriunde!

Dimensiunile modemului GreenPacket UH350 "Shuttle" – 98 mm lungime, 70,5 mm latime si 16,5 mm grosime (mai mic decat un telefon mobil) – il fac echipamentul perfect pentru a accesa rapid Internetul in orice locatie. Folosit de obicei impreuna cu un abonament Karma4G si un laptop, modemul se conecteaza la portul USB al acestuia si nu necesita instalare. Conexiunea la Internet se lanseaza odata cu deschiderea unei ferestre de navigare iar ledurile de pe partea din fata a echipamentului va vor indica prin culori starea acesteia. Pentru mai multe detalii referitoare la functionarea echipamentului consultati manualul ce insoteste dispozitivul de acces.

Proiectat pentru utilizare in zone cu semnal mai slab

Experienta utilizarii unei conexiuni de Internet fara fir depinde de calitatea semnalului receptionat, calitate care in general scade in spatii inchise (birouri, propria locuinta, etc.). Echipamentele de acces pot compensa semnalul mai slab prin includerea unor antene mai puternice. Acestea afecteaza insa dimensiunile echipamentului. Modemul GreenPacket UH350 “Shuttle” reprezinta balanta optima intre nevoia de portabilitate si calitatea excelenta a conexiunii in zone cu semnal scazut.

Greenpacket Mf350 1381839115040

Conexiunea perfecta la internet

Utilizat mai ales in activitatea de teren, impreuna cu un laptop, tableta sau telefon de ultima generatie, MF350 este expresia conceptului de flexibilitate (creeaza de exemplu propria retea Wi-Fi care poate fi folosita simultan de mai multe echipamente). MF350 are incorporat un acumulator Li-Polymer de 1800 mAh, ceea ce-i asigura o autonomie de 3-4 ore de utilizare continua.

Testati-l impreuna cu un abonament Karma Infinit si veti descoperi adevarata experienta a unei conexiuni 4G WiMAX