Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/karma4g/public_html/inc/class.MySQL.php on line 9
Despre noi

Despre noi

4g_new_0 1380714444530

Intrata pe piata telecomunicatiilor in anul 2005, Karma-Net are ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii internet wireless 4g atat pentru companii cat si pentru persoane fizice.

Suntem o echipa dinamica, ambitioasa si devotata clientilor nostri si avem scopuri precise: sa satisfacem nevoile abonatilor, sa identificam sursa si solutia eventualelor probleme aparute in cel mai scurt timp posibil si sa devenim cunoscuti pe piata competitoare prin recomandari pozitive din partea clientilor, in baza seriozitatii si a interesului de care dam dovada.

Incepand cu prima jumatate a anului 2013 am implementat solutia de internet fara fir 4G. Termenul 4G desemneaza a patra, si cea mai noua, generatie a tehnologiei de comunicatii fara fir. Tehnologia 4G porneste de la aceleasi principii generale pe baza carora sunt construite toate retelele mobile de comunicatii.